Home Nieuws Prachtige woorden emotionele Zlatan Ibrahimovic voor Thijs Slegers

Prachtige woorden emotionele Zlatan Ibrahimovic voor Thijs Slegers

2621
0

Een emotionele Zlatan Ibrahimovic sprak maandagavond prachtige woorden tegen Thijs Slegers.

Rechtstreeks vanuit Milaan belde de Zweedse superster in om Thijs Slegers een hart onder de riem te steken. De waardering voor Slegers kwam duidelijk naar voren bij de Zweed, die zijn emoties toonde.

‘Ik was jong, in de war en had niet echt iemand in Nederland’, begon Ibrahimovic met een lach op zijn gezicht. De Zweed ging verder. ‘Toen stak een journalist me de helpende hand toe. En journalisten waren toen niet mijn vrienden, meer mijn vijanden. We hebben samen gedineerd, geluncht en werden erg goede vrienden van elkaar’, vervolgde Ibrahimovic richting Thijs Slegers.

‘Hij hielp me met wat ik nodig had. Ik heb zelfs over Thijs gesproken in mijn boek, omdat ik zo dankbaar was. Hij is toen direct mijn hart in gegaan. Thijs, ik wil je alleen maar vertellen dat ik van je hou, mijn vriend’, aldus Ibrahimovic in een live verbinding tegen Thijs Slegers.


Vorig artikelESPN analist Bruggink lovend over Patrick van Aanholt: ‘Beste man bij PSV’
Volgend artikelEen FC Barcelona elftal vol PSV’ers met Sir Bobby Robson als hoofdcoach

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in