Home Nieuws Potentiële eerste doelman Mvogo op weg naar PSV; Leipzig en PSV naderen...

Potentiële eerste doelman Mvogo op weg naar PSV; Leipzig en PSV naderen akkoord

605
0

De keeperscarrousel gaat volop draaien met de komst van Yvon Mvogo naar PSV.

De 26-jarige Zwitser van Kameroense komaf is op dit moment reservedoelman van RB Leipzig maar de verwachting is dat hij spoedig in een huurdeal naar PSV zal verkassen. Het is wachten totdat hij zijn contract verlengt zodat PSV en Leipzig de deal kunnen afronden, zo meldt Voetbal International.

Mvogo kan weleens eerste doelman van PSV worden en dus mag Lars Unnerstall zich serieus zorgen gaan maken. De Duitser is niet onomstreden onder Roger Schmidt en een meevoetballende keeper is en blijft de uitdrukkelijke wens van Schmidt.

Dat betekent ook dat er wisseling van de wacht voor Zoet en Jurjus aan zal breken. Voor Hidde Jurjus is concrete belangstelling en Jeroen Zoet heeft al langer een vertrekwens, hoewel er momenteel niets concreet lijkt. Besiktas en Union Berlin pakken niet door voor de doelman die vorig jaar zijn basisplaats verloor.

Sinds Mvogo speelt pas twee seizoenen in Leipzig en maakte in de zomer van 2017 de overstap vanuit het Zwitserse Young Boys naar RB Leipzig, waar hij slechts negentien officiële wedstrijden namens de Duitse club wist af te werken, zo rekende VI voor.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here