Home Nieuws Positieve Zoet maakt zich meer zorgen over PSV dan over eigen positie:...

Positieve Zoet maakt zich meer zorgen over PSV dan over eigen positie: ‘De club zit in m’n hart’

110
0

Tegenover het Algemeen Dagblad en de NOS heeft Jeroen Zoet zelf ook gereageerd op de commotie van afgelopen dagen.

Zoet blijkt erg positief te zijn over zijn toekomst bij PSV. Meerdere media denken dat Zoet niet meer voor PSV zal spelen maar daar denkt de doelman zelf heel anders over. Middels een klasse reactie op de ontstane situatie geeft Zoet aan dat er een dikke streep onder de voorbije week kan.

De doelman wil door de excuses van de club louter weer vooruit kijken. Zoet verloor afgelopen weekend zijn basisplaats maar blijft dus positief. “Natuurlijk was dat enorm balen. Maar als er een iemand kritisch is dan ben ik dat zelf wel. En ik zal mezelf nooit boven de ploeg stellen. Ik heb enorm gebaald, maar nu gaat er een heel dikke streep onder. Ik ga keihard knokken om mijn plek terug te krijgen, ben de eerste die heel kritisch is op mezelf. Ik kan veel beter en kan hartstikke goed keepen.”

Zoet zal na de interlandperiode weer met een goed gevoel terugkeren naar PSV en wil ook nog zeker onder Mark van Bommel trainen en voetballen. “Natuurlijk. Ik speel vanaf mijn vijftiende bij PSV. De club zit in m’n hart. Ik vind het veel erger hoe het nu met de club gaat. Dat we zo ver op achterstand zijn gekomen”, aldus de doelman. “Oranje is een lekkere break nu. De jongens hier zullen niet anders naar me kijken. Ik heb met de keeperstrainer gezeten en gezegd dat ik heel veel zin heb in deze week. Ik heb een tik gehad, dat spreekt voor zich. Maar keepen kan ik nog steeds.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here