Home Nieuws Luckassen blijft bescheiden en richt zich op hard werken

Luckassen blijft bescheiden en richt zich op hard werken

33
0

Derrick Luckassen heeft zichzelf bij PSV weer op de kaart gezet. Hoe toevalligheden aan elkaar kunnen hangen bewees de situatie rond Luckassen afgelopen weekend.

De sterke krachtige verdediger was niet meteen bij Mark van Bommel in beeld om de positie centraal achterin te gaan invullen. Echter zorgde een blessure van Trent Sainsbury voor een nieuwe kans voor Luckassen.

De verdediger pakte zijn kans maar blijft rustig onder de positieve kritieken. Hij ziet geen reden om hoog van de toren te blazen of te speculeren over zijn toekomstige rol bij PSV. Het kan natuurlijk ook nog alle kanten op. “In de voetballerij kan alles. Mijn zaakwaarnemers praten wel met PSV, maar ik ben niet bezig met een transfer.”

Wie hem aan het werk ziet, raakt nog altijd geïmponeerd van zijn gestalte. In zijn eerste seizoen bij PSV slaagde hij er niet in om rust in zijn spel te vinden maar kreeg hij ook onvoldoende de kans om zich daadwerkelijk in de basis te spelen. PSV speelde immers een moeizame maand eerste competitiemaand en Luckassen kon zich niet onderscheiden. Hij verloor zijn basisplaats.

Of er nu een herkansing na de herstart lonkt, heeft hij zelf in de hand. “Ik ga er niet over speculeren. Het enige wat ik kan doen, is goed trainen en hard werken. Als ik er moet staan, dan zorg ik dat ik er sta.”

 

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here