Home Nieuws Portugese media linken Benfica-spits Luca Waldschmidt aan PSV

Portugese media linken Benfica-spits Luca Waldschmidt aan PSV

3605
0

Vanuit Portugal komt een opvallend bericht door.

Waar PSV zich voorbereidt op de Champions League-duel tegen Benfica, wordt een speler van de Portugezen gelinkt aan interesse vanuit PSV. Het gaat om de Duitse spits Luca Waldschmidt.

Het medium Mais Futebol meldt dat de spits in de belangstelling zou staan van Roger Schmidt en John de Jong. Het medium meldt zelfs dat PSV in Lissabon een ontmoeting zou hebben met de spits van de tegenstander.

De pas 25-jarige Duitser kwam in 2020 voor vijftien miljoen euro over van Bundesligaclub SC Freiburg. Ook voor Benfica begrippen is dit een enorme transfersom. De Duitser is echter nog geen onbetwiste basisspeler in het elftal van Jorge Jesus. Het scoren vergaat hem alleszins prima maar van een daadwerkelijke doorbraak is nog geen sprake. Dit seizoen scoorde hij twee doelpunten in de eerste twee competitiewedstrijden tegen laagvliegers Moreirense en Arouca.

Zoals bekend is PSV op zoek naar een extra spits. Verschillende namen doen de ronde maar het heeft er nog steeds alle schijn van dat Luuk de Jong eind deze maand op huurbasis naar PSV zal verhuizen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here