Home Nieuws Portugese media: Bruma voor 3 miljoen opgelicht

Portugese media: Bruma voor 3 miljoen opgelicht

993
0

De dit seizoen tegenvallende Portugees Bruma heeft een nare privé-zaak achter de rug.

Media in Portugal melden dat de aanvaller flink is opgelicht. Bruma zou voor ongeveer drie miljoen euro opgelicht zijn door zijn beste vriend, zo meldt het Portugese medium Correio da Manhã.


Het medium meldt naam en toenaam van de zogenaamde vriend van Bruma. Het zou gaan om Du Ganso. Hij wordt ervan beschuldigd de Duitse bankrekening van geplunderd te hebben.

Bruma speelde zoals bekend voor RB Leipzig en liet zijn inkomen op een Duitse rekening storten. In Leipzig verleende hij zijn zogenaamd beste vriend een volmacht over de bankrekening in Duitsland en daar maakte Du Ganso de afgelopen jaren meermaals misbruik van.

Volgens CM heeft de persoon in kwestie de rekening gebruikt om in totaal drie miljoen euro over te hevelen. Het speelde zich af in de seizoenen 2017/2018 en 2018/2019.

Bruma kwam er volgens het medium CM jongstleden februari pas achter. Bruma wilde zijn geld besteden voor een huis in het zuiden van Portugal. Bruma heeft in Portugal inmiddels aangifte gedaan wegens oplichting en fraude.


Facebook Comments