Home Nieuws Portugese journalist is zeker: Cody Gakpo in januari naar Manchester United

Portugese journalist is zeker: Cody Gakpo in januari naar Manchester United

2384
0

Vorige week werd al duidelijk dat Manchester United net zo verheugd zou zijn met een contractbreuk met sterspeler Cristiano Ronaldo als dat de hoofdrolspeler dat zelf zou zijn.

En zo geschiedde want club en speler zijn inmiddels van elkaar gescheiden. De consternatie ontstond na het spraakmakende interview met Piers Morgan. De gehele situatie lijkt Manchester United los van de negatieve publiciteit niet heel slecht uit te komen want de club was en is op zoek naar winterse versterkingen. Er moeten immers doelpunten worden ingekocht. Nu Ronaldo vertrokken is, komt er ruimte in het salarisbudget vrij bij de club uit Manchester. Britse media melden dat United in de winterstop zeker de transfermarkt op zal gaan.

Ronaldo mist door zijn laatste en resterende contractmaanden bij United maar liefst zeventien miljoen euro aan inkomsten, waar United op haar beurt zeventien miljoen extra financiële ruimte ziet ontstaan. Britse media denken dat United versterkingen in de vorm van een scorende aanvaller gaat aantrekken in januari. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo wil United een nieuwe poging wagen om een veelzijdige aanvaller in te lijven, weten de Britse tabloids melden.

De Portugese journalist Pedro Almeida gaat echter nog een stapje verder. Almeida meldt op Twitter dat Cody Gakpo transfertarget nummer één is geworden voor de Engelse grootmacht. Of Almeida goed is ingevoerd moet nog blijken maar zijn vastberadenheid weet wellicht één en ander te verraden getuige zijn Tweet over Gakpo en United.

https://twitter.com/pedrogva6/status/1595727440604983297?s=46&t=ef9mzhZxGLxvObbu7XgidQ


Vorig artikelVermoedelijke opstelling: Van Gaal gaat schuiven met Cody Gakpo en kiest voor Davy Klaassen
Volgend artikelSoms arrogant maar wat als van Gaal coach van PSV was geweest? ‘Ik zou daar geschikt voor zijn, ja’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in