Home Nieuws Populaire Lozano staat voor vertrek naar Premier League na turbulente tijden in...

Populaire Lozano staat voor vertrek naar Premier League na turbulente tijden in Napels

5812
0

Hirving Lozano was lange tijd persona non grata in Italie maar die situatie is danig gekeerd in het voordeel van de Mexicaan.

Maandenlang wilde het niet vlotten met Lozano in Napels maar de Mexicaan heeft zijn draai inmiddels gevonden en geldt als belangrijke speler in de selectie van trainer Gattuso. De trainer van de Napolitanen onderhield lange tijd een moeizame band met Lozano en dat resulteerde zelfs in een verwijdering uit de selectie.


Italiaanse media leken geen vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van Lozano, die overigens wel goed begon aan zijn Italiaanse tijdperk en het meteen Juventus erg lastig wist te maken. In zin tweede seizoen is alles anders. Lozano is inmiddels topscorer van Napoli en is belangrijk voor zijn club geworden.

Vanuit de Premier League wordt er echter aan hem getrokken en de interesse schijnt uiterst serieus te zijn. Diverse clubs dingen naar de diensten van de Mexicaan. Arsenal, Manchester United en Everton gelden momenteel als gegadigden de Mexicaan weg te halen uit Napels, zo weet La Gazetta dello Sport te melden.

Napoli zou meer dan 40 miljoen euro willen ontvangen voor Lozano en trainer Gattuso, die de aanvaller eerder uit de selectie verwijderde, wenst zich nu hard te maken voor het behoud van Lozano. Het kan dus ook voor Lozano verkeren, blijkt wel weer.