Home Nieuws Poortvliet: ‘NAC heeft geprofiteerd van het tussendoortje van PSV’

Poortvliet: ‘NAC heeft geprofiteerd van het tussendoortje van PSV’

65
0

NAC Breda – PSV was voor PSV een wedstrijd die gewonnen moest worden met het oog op de Champions League en het mogelijk verspelen van punten rond Europese wedstrijden.

Het elftal van NAC Breda kreeg na afloop complimenten voor de strijdbaarheid en het vechtvoetbal. Volgens Jan Poortvliet had dit ook met het spel en de wedstrijdagenda van PSV te maken. In gesprek met PSV Inside zegt Poortvliet dat de wedstrijd in Breda een tussendoortje is geweest voor Mark van Bommel en zijn spelers.

Ook aan de tafel van Studio Voetbal was afgelopen zondag al te horen dat PSV niet op volle kracht speelde en toestond dat NAC naar hartenlust een bepaalde strijd aan de dag kon leggen. ‘Dit was een tussendoortje voor PSV en NAC heeft daarvan geprofiteerd en heeft het dus goed gedaan. Het noodzakelijke van deze wedstrijd was winnen en heel uit de strijd komen en daar is PSV in geslaagd. Dat het dan wat minder flitsend was, het is zo maar daar draaide het zaterdagavond niet om’, zegt Poortvliet over NAC – PSV.

PSV richt zich op Internazionale en Poortvliet heeft daar een goed gevoel bij. ‘Nu op naar deze belanrgrijke wedstrijd en ik heb er eigenlijk gewoon een goed gevoel bij. PSV moet gewoon deze twee thuiswedstrijden tegen Inter en Spurs achter elkaar winnen en dan met een goed gevoel naar Tottenham afreizen’, besluit de Zeeuwse PSV’er zijn terug- en vooruitblik op de week van PSV.


Vorig artikelJeroen Zoet rekent op steun fans in kolkend Philips Stadion
Volgend artikelMark van Bommel looft PSV fans: ‘Ze accepteren me’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in