Home Nieuws Poortvliet: ‘De media wacht op misstappen van PSV’

Poortvliet: ‘De media wacht op misstappen van PSV’

23
0

Jan Poortvliet keek tevreden toe hoe PSV de toon zette in de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse.

‘Dit is het beste systeem voor PSV, het is een prima tactiek want Vitesse was kansloos. Ze hadden de eerste helft alle geluk van de wereld dat het 1-1 werd, PSV heeft de 2 helft gewoon toe geslagen en de score had hogen kunnen zijn. Vitesse heeft alleen op het laatst nog een beetje gesprutteld. Al met al een geweldige overwinning, mooie doelpunten en ook nog eens bijna niks weg gegeven. PSV speelde een grote wedstrijd en daarom complimenten voor het geheel’, is Poortvliet duidelijk.

De kranten en media zijn ook om waar er tot voor kort veel kritische noten waren over het spel van PSV. Poortvliet daarover:

‘Ja, het is een kwestie van blijven winnen en ze hebben meer vertrouwen. Dat komt omdat ze compacter spelen en eigenlijk kan dat ook als je vooruit speelt. De media wacht gewoon op misstappen van PSV’, vindt de Zeeuw. ‘Maar het is altijd mooi om te knokken tegen de kritiek en dat doen ze geweldig. Ze staan er geweldig voor en dan moet onze spits nog gaan scoren en dat blijft echt niet uit’, besluit Poortvliet over Luuk de Jong.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here