Home Nieuws POLL: Na de nederlaag in Groningen en de winst op Arsenal:

POLL: Na de nederlaag in Groningen en de winst op Arsenal:

1017
0

PSV wist in de thuiswedstrijd tegen de Engelse Premier League koploper Arsenal de rug te rechten na een redelijk dramatische uitbeurt in en tegen FC Groningen.

Het is momenteel lastig de prestaties van de ploeg van Ruud van Nistelrooij op waarde te schatten. PSV beweegt zich in een moordend tempo voort van wedstrijd naar wedstijd maar hobbelt ook van winst in een topwedstrijd naar verlies tegen een subtopper. Het PSV van Ruud van Nistelrooij is nog geen stabiel presterende ploeg maar bezit wel alle potentie en mogelijkheden dat wel degelijk te worden.

De vroege winterstop is bijna daar maar met wedstrijden tegen FK Bodø/Glimt, AZ en Ajax voor de boeg heeft PSV nog alle kansen om de eerste korte seizoenshelft positief en waardig af te sluiten. Wat kunnen we concluderen uit de wedstrijden tegen FC Groningen en Arsenal? De potentie is daar maar moet Armando Obispo opnieuw een kans krijgen in de basiself of is zijn beurt wel verspeeld na de dramatisch verlopen uitwedstrijd tegen FC Groningen? Is PSV nu wel of niet kampioenswaardig? Stem nu op de nieuwe poll op PSV Inside.

Na de nederlaag in Groningen en de winst op Arsenal:

Resultaten

Laden ... Laden ...


Vorig artikelEngelse media: PSV overklast Arsenal, coach Arteta zag PSV domineren: ‘PSV verdiende winnaar’
Volgend artikelNEC spelers onder de indruk van prestatie PSV tegen Arsenal: ‘Als ze dit al laten zien tegen Arsenal’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in