Home Nieuws POLL | Gaat PSV de resterende zeven wedstrijden van kalenderjaar 2023 winnen?

POLL | Gaat PSV de resterende zeven wedstrijden van kalenderjaar 2023 winnen?

496
0

In totaal speelt PSV nog zeven wedstrijden in het kalenderjaar 2023.

Is het huidige PSV in staat de resterende wedstrijd van het kalenderjaar 2023 winnen? Aanstaande zaterdag speelt PSV de uitwedstrijd in Enschede maar daarna volgt er meer spektakel. PSV kan woensdagavond in Sevilla Champions league-voetbal na de winterstop veiligstellen.

Na terugkeer uit Sevilla wacht PSV de uitbeurt in Rotterdam. Die wedstrijd wordt ook om 12.15u gespeeld. PSV zal een dag minder rust hebben dan Feyenoord omdat PSV op woensdagavond in Sevilla speelt en Feyenoord een dag eerder in actie komt in de Champions League. Na de wedstrijd tegen Feyenoord wachten Heerenveen en Arsenal in het Philips Stadion, waarna AZ als gastheer voor PSV zal optreden op 17 december.

FC Twente speelt op 21 december nog in het Philips Stadion tegen PSV voor een plaats in de volgende ronde van het KNVB beker-toernooi. Gaat PSV ongeslagen het kalenderjaar 2024 in en blijft de nederlaag tegen Arsenal in het Londense Emirates Stadium de enige nederlaag van dit seizoen? Stem nu op de nieuwe poll op PSV Inside.

De poll staat onder de foto

Gaat PSV de resterende zeven wedstrijden van kalenderjaar 2023 winnen?

Resultaten

Laden ... Laden ...


Vorig artikelBlik op De Herdgang in de dagen voor FC Twente – PSV, Lang dolt Til en Peter Bosz is 60
Volgend artikelAad de Mos adviseert Ronald Koeman voor de chemie tussen Veerman en Schouten te kiezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in