Home Nieuws POLL: De uitspraak van Marcel Brands over de veldbestormer én de uitschakeling...

POLL: De uitspraak van Marcel Brands over de veldbestormer én de uitschakeling tegen Sevilla:

7290
1

Niet lang na de pijnlijke uitschakeling tegen Sevilla liet Marcel Brands namens PSV van zich horen.

De algemeen directeur van de club bleek niet lang na de wedstrijd al een reactie te hebben gegeven op het incident met de veldbestormer en daarmee de aanval op de nietsvermoedende keeper van Sevilla. Brands was geschokt en gaf aan dat de bestorming van het veld door de agressieve PSV supporter erger is dan de uitschakeling tegen Sevilla.

De meningen over deze uitspraak blijken nogal verdeeld te zijn. De eventuele sancties van de UEFA zijn nog niet in beeld en voor hetzelfde geldt vallen de straffen dan wel maatregelen alleszins mee. Uiteraard kan PSV ook zwaar worden gestraft en heeft Brands een punt met zijn uitspraak. Een geluk bij een ongeluk voor PSV is dat de keeper van Sevilla zich vermande en dus niet letterlijk en figuurlijk verslagen op het veld bleef liggen. In dat geval was de kans groot geweest dat de wedstrijd gestaakt was geweest en/of dat spelers van Sevilla niet meer verder hadden willen spelen.

Op dat vlak kan Sevilla FC en haar trainers plus selectie immers géén onsportiviteit worden verweten. Eerder in de wedstrijd was dat overigens wel het geval. Hoe kijk jij tegen de uitspraak van Marcel Brands aan? Stem nu op de nieuwe POLL op PSV Inside.

De uitspraak van Marcel Brands over de veldbestormer en de uitschakeling tegen Sevilla:

Resultaten

Laden ... Laden ...


Vorig artikelAangevallen Sevilla keeper is een groots sportman: ‘PSV is echt een geweldige club’
Volgend artikel‘Spelers zijn klaar met het geschuif van Van Nistelrooij en snakken naar duidelijkheid’

1 REACTIE

  1. Ik vind de aanval op de keeper vele malen erger dan de uitschakeling. Wetende dat de dader een stadionverbod had en PSV dus in gebreke is gebleven bij de handhaving vrees ik dat PSV een zware straf tegemoet kan zien. Kijkend naar het verleden (staafincident) zou het mij niet verbazen als PSV een jaar wordt uitgesloten van Europees voetbal. Ik hoop echt dat de dader een zware straf en boete krijgt waar hij de rest van zijn leven de gevolgen van zal voelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in