Home Nieuws POLL | De toekomst van eigen jeugdspelers Teze en Obispo:

POLL | De toekomst van eigen jeugdspelers Teze en Obispo:

1326
0

De zelf opgeleide jeugdspelers Jordan Teze en Armando Obispo zijn verworden tot bankzitters.

Nu we het einde van het lopende seizoen naderen, kunnen we gerust constateren dat zonder Jordan Teze en Armando Obsipo de defensie iets stabieler oogt. Nog steeds krijgt PSV teveel doelpunten tegen maar er lijkt toch iets van stabiliteit waar te nemen zijn nu André Ramalho en Jarrad Branthwaite het centrum vormen.

En dus ziet het er niet goed uit voor Teze en Obsipo. De twee verdedigers hebben afgelopen maanden bergen kritiek gekregen van niet alleen de media maar ook de PSV fans. De eerlijkheid gebiedt dan ook te zeggen dat beide verdedigers dit seizoen regelmatig stevig door de ondergrens wisten te zakken. Denk aan de wedstrijd in Leeuwarden waar Jordan Teze er echt niet goed uitzag. Het team wint en verliest dus een individu aanwijzen is niet altijd even eerlijk maar topvoetbal wordt ook bij momenten beslist.

De zeker goede wedstrijden van het duo middels goede momenten worden en/of werden dit seizoen met grote regelmaat afgewisseld met zeer zwakke momenten, waarbij sprake was van stevig door de ondergrens zakken. Denk aan de momenten van Obispo in Groningen of het zwakke verdedigen van Teze in Sevilla. De recente wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de Kuip behoeft eigenlijk geen nadere uitleg maar helaas kan er wel met een beschuldigende vinger naar het duo worden gewezen als het over de einduitslag en de late Feyenoord treffers gaat.

Hoe ziet of gaat de toekomst van de gewaardeerde en zelf opgeleide verdedigers eruit zien nu het einde van het seizoen nadert? Waar doen PSV, Earnie Stewart en Ruud van Nistelrooij verstandig aan en hoe kijk jij aan tegen Jordan Teze en Armando Obispo? Stem nu op de nieuwe POLL op PSV Inside.

De toekomst van eigen jeugdspelers Teze en Obispo:

Resultaten

Laden ... Laden ...


Vorig artikelRond wedstrijden tussen PSV en Vitesse gaan de gedachten nog altijd terug naar 29 april 2007
Volgend artikelPlatform waar Gerbrands columns voor schreef teleurgesteld, hoofdredacteur haalt uit naar Gerbrands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in