Home Nieuws POLL | De te onderzoeken uitbreiding van het Philips Stadion

POLL | De te onderzoeken uitbreiding van het Philips Stadion

3604
6

De te onderzoeken uitbreiding van het Philips Stadion

Resultaten

Laden ... Laden ...


Vorig artikelHuurtransfer ‘onbetaalbare’ Bella-Kotchap: ‘Die kan het niveau niet aan’
Volgend artikelDirecteur Sevilla onder de indruk en wijst naar Philips Stadion: ‘PSV heeft betere selectie dan Feyenoord en is favoriet voor de titel’

6 REACTIES

 1. Trouwe supporter al 30 jaar en woonachtig in De Haag. Volgens mij is er nog veel capaciteit te winnen aan de spoorzijde. Nu is het een heel steile tribune. Helaas is Philips al van het shirt, naar mijn optiek is het een doodsteek voor de club als ze ook nog eens van de heilige grond naar de buitenring gaan ala ADO DEN HAAG EN 020

 2. Uitbreiden,zie Extreem goedkope tickets(gratis tickets)zie Fortuna Düsseldorf en vlemmen.Stadionekke von de 70.000.Volle Bak sfeer.
  Tijd dat men ,Veel groter gaat denken.

 3. Dat is nu juist de charme van het Philips stadion en PSV, midden in de stad!! Lekker daar laten. PS 23 jaar seizoenkaarthouder.

 4. Beoordeel jij uit uit eigen ervaring ? En ben jijbeen vaste wekelijkse bezoeker van het stadion ?

  Geloof nml niet dat dat zo is !!

  Wel denk ik dat je een economische achtergrond hebt .
  Klinische en zakelijke benadering .
  Koud en afstandelijk .
  Waarschijnlijk zelfde soort supporter die ook bijvoorbeeld het Feyenoord stadion wil afbreken.

  Als je het stadion bovenop het treinstation bouwt die eronder komt te liggen en dus de grootste tribune over de PSV laan bouwt en zo ook over het spoor ( zodanig datnhet spoor er verdubbeld kan worden, dan heb je ruimte tot bijna aan de nieuwe fellenoord .

  Aan die zijde kunnen dan ook nog eens prachtige kantoorruimtes ontstaan in het stadionnkwarier

 5. Jaren geleden werd bekend dat het maximum aantal zitplaatsen bereikt was en het Philips-Stadion niet verder uitgebreid kon worden. Dat de meeste supporters graag op de Frederiklaan willen blijven is begrijpelijk, maar naar de toekomst kijkend en de ambitie die de club heeft om Europees weer meer te draaien in de top. Lijkt het mijn verstandiger om een nieuw stadion bij de Philips Campus langs de N2 waar de bereikbaarheid beter is voor de eigen supporters die in Eindhoven en omgeving wonen maar ook bezoekende supporters uit andere landen die Europese wedstrijden willen bijwonen, waar een hotel gebouwd kan worden en veel parkeer mogelijkheden. Dan zet je PSV bij de UEFA maar ook FIFA beter op de kaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in