Home Nieuws POLL | De conclusies na Arsenal – PSV

POLL | De conclusies na Arsenal – PSV

485
0

Arsenal versloeg PSV donderdagavond met 1-0 en wist zich daardoor te plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League.

Voor PSV is het nog niet zo ver maar met nog twee wedstrijden voor de boeg is de kans op kwalificatie groot te noemen. Welke conclusies kunnen we trekken na de 1-0 nederlaag in het Emirates Stadium? Is het elftal van Ruud van Nistelrooij groeiende en staat de defensie beter dan enkele weken geleden of heeft Arsenal PSV juist gespaard en had het ook zomaar 4 of 5-0 kunnen worden?

Feit is dat PSV minder tegendoelpunten te verwerken krijgt dan een maand geleden. Het duo Obispo – Ramalho staat en lijkt zich tot stabiel verdedigingsduo te ontwikkelen. PSV wacht aanstaande donderdag een reeds geplaatst Arsenal, waardoor de ploeg van Arteta de wedstrijd anders zou kunnen gaan benaderen. We mogen toch wel hopen en tegelijkertijd verwachten dat het elftal van Ruud van Nistelrooij anders voor de dag komt in het eigen uitverkochte stadion. PSV begon in Londen namelijk met veel te veel ontzag aan het duel en leek welhaast angstig te spelen gezien het snelle en vaak simpele balverlies in de eerste helft.

Welke conclusies kunnen we nu eigenlijk trekken na Arsenal – PSV? Stem nu op de nieuwe poll.

De conclusies na Arsenal - PSV:

Resultaten

Laden ... Laden ...


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here