Home Nieuws Politicus en PSV fan Klaas Dijkhoff haalt uit naar Ajax supporters

Politicus en PSV fan Klaas Dijkhoff haalt uit naar Ajax supporters

70
0

Klaas Dijkhoff is een fervent PSV fan. De VVD fractieleider zit steevast op de West Tribune en moedigt al jaren zijn favoriete club aan. Met de kampioenskraker tegen Ajax voor de boeg heeft de politicus wel een mening over de fans van PSV’s komende tegenstander.

De kritiek op het spel van PSV laat hem in ieder geval koud blijkt uit het interview met AD Sportwereld. “Ach, weet je. Ik heb natuurlijk ook de tijd meegemaakt van Ronaldo, van Luc Nilis, van Ruud van Nistelrooy. En misschien is het nu allemaal wel wat minder oogstrelend, ja. Maar volgens mij spat het er bij de concurrentie ook niet vanaf. Verschil is dat ‘wij’ punten pakken. Zij een stuk minder.”

Ook onder zijn collega’s op het Binnenhof wordt PSV-Ajax op voorhand al veel besproken. “Want er zijn natuurlijk ook collega’s met een voorkeur voor Ajax”, weet Dijkhoff. “Verschil met een PSV’er is dat je hen nadrukkelijk hoort wanneer het goed gaat met hun club. Het is nu al een tijd heel rustig”, wijst de PSV in hart en nieren de meelopers onder de Ajax fans terecht..

Dijkhoff voorziet voor zondag een ideaal scenario. “Zondag lekker op z’n Duits winnen met de 2-1 van Luuk de Jong in blessuretijd en een dag later mijn cluppie toejuichen op het Stadhuisplein”, onthult Dijkhoff zijn droomscenario. ,,Tja, ik denk dat ik mijn politieke agenda voor maandag alvast maar schoonveeg.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here