Home Nieuws Platform waar Gerbrands columns voor schreef teleurgesteld, hoofdredacteur haalt uit naar Gerbrands

Platform waar Gerbrands columns voor schreef teleurgesteld, hoofdredacteur haalt uit naar Gerbrands

352
0

Twitter en Toon Gerbrands zijn eigenlijk nooit een hele goede combinatie geweest. Althans, dat was met name de mening van de voormalig algemeen directeur van PSV zelf.

Op de dag nadat Gerbrands stopte bij PSV, stopte hij meteen met zijn Twitteraccount. Datzelfde platform wordt nu vooral gebruikt om met modder te gooien richting Gerbrands. Het zal de voormalig algemeen directeur van de club een zorg zijn maar dat de feiten en beschuldigingen van de afgelopen dagen niet om over naar huis te schrijven zijn is een feit.

De bestuurder botste afgelopen week met econoom Gulikers, die stelde dat Gerbrands PSV financieel niet in goede staat heeft achtergelaten. Daar was Gerbrands het dan weer niet mee eens en dus ontstond er stevige discussie. Via Twitter welteverstaan.

Gerbrands is ook in discussie geraakt met SportknowhowXL en is de samenwerking inmiddels beëindigd. ‘Ik heb Toon Gerbrands meermaals verzocht publiekelijk inhoudelijk in te gaan op de kritische reacties die n.a.v. zijn column verschenen zijn’, laat hoofdredacteur Peter Hopstaken weten.

‘Dat wilde hij niet doen. In plaats daarvan verdedigde hij in verschillende e-mails richting mij de inhoud van zijn column met slechte argumenten en bekritiseerde hij de critici eveneens met slechte argumenten. Nadat ik hem liet weten dat niet erg sterk te vinden, beëindigde hij de samenwerking met ons’, klinkt het.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here