Home Nieuws Piroe scoort vier keer voor succesvol Jong PSV

Piroe scoort vier keer voor succesvol Jong PSV

57
0

Jong PSV zette de opmars van de laatste weken zeer overtuigend door. Almere City FC werd op de Herdgang met 5-2 verslagen.

Joel Piroe was flink op schot voor Jong PSV en scoorde maar liefst 4 keer.

In de 26ste minuut viel de 1-0. Na goed voorwerk van Zakaria Aboukhlal en Jordan Teze tikte Piroe binnen. Vijf minuten voor rust stuurde Aboukhlal Cody Gakpo weg, waarna de aanvaller doelman Timo Plattel omspeelde en zijn zijn negende doelpunt van het seizoen maakte. Daarna was het woord aan Piroe, die vlak voor de pauze zijn tweede treffer maakte op aangeven van Ramon Pascal Lundqvist, twintig seconden na rust zijn hattrick voltooide door een enorme blunder van Plattel en vlak voor zijn publiekswissel ook nog eens de 5-0 voor zijn rekening nam.

In de slotfase maakte Almere City de uitslag enigszins dragelijk door goals van Torino Hunte en James Efmorfidis.

Door de zege is nummer zes Jong PSV gedeeld koploper in de tweede periode, samen met Roda JC Kerkrade. Die twee ploegen hebben één punt meer dan Den Bosch, dat zaterdag de negentiende speelronde vervolgt tegen de Limburgers.

Vorig artikelZaakwaarnemer Jansen: ‘Cocu heeft geen interesse in Anderlecht’
Volgend artikelVideo: De vier doelpunten van Joël Piroe tegen Almere City