Home Nieuws Joël Piroe: ‘Dan merk je pas echt hoe ongelooflijk veel mensen meeleven...

Joël Piroe: ‘Dan merk je pas echt hoe ongelooflijk veel mensen meeleven met PSV’

1354
0

Joël Piroe mag dan nog wel geen eerste spits bij PSV zijn, maar de intentie is er wel degelijk om er alles uit te halen wat er in zit.

Momenteel is Piroe dan ook gelukkig bij PSV, maar een vertrek van de 21-jarige spits is niet uitgesloten. Andere clubs informeren naar zijn beschikbaarheid voor de zomer, meldt het Eindhovens Dagblad. De jonge spits is hot en populair.


Piroe ligt in Eindhoven vast tot medio 2022 en het is nog niet duidelijk of hij zijn contract uitdient. “Ik ben gelukkig bij PSV. In het begin van het seizoen wist ik ongeveer wat ik kon verwachten”, zegt hij over zijn rol bij het eerste elftal.

Piroe is onder de indruk van de beleving van de PSV fans bij de club. De jonge spits maakte namelijk stappen dit seizoen en mocht aan het grote werk ruiken. Eén keer mocht hij in de basis beginnen van Schmidt. In december ging het even hard met zijn eerste Eredivisie-goal én twee treffers in de Europa League tegen Omonia Nicosia. “Dan merk je pas echt hoe ongelooflijk veel mensen meeleven met PSV en ook met mij als persoon”, zegt hij over die periode.

Inmiddels is het weer Jong PSV wat de klok slaat. Piroe speelt zijn wedstrijden voornamelijk weer bij Jong PSV. “Anderen bij PSV maken goede stappen, maar daarmee wil ik mezelf zeker niet tekort doen. Ik heb kwaliteiten en uiteindelijk maakt de trainer een keuze voor zijn selectie. Bij de beloften spelen is voor mij beter dan niks, omdat ik fit moet zijn om me te blijven ontwikkelen en mijn kansen te kunnen benutten.”