Home Nieuws Pijnlijke situatie én mededeling voor Bruma in Istanbul: Fenerbahçe schrijft Bruma niet...

Pijnlijke situatie én mededeling voor Bruma in Istanbul: Fenerbahçe schrijft Bruma niet in voor competitie

630
0

Een uiterst pijnlijke situatie voor Armindo Bruma in Istanbul. De aanvaller zal de komende periode niet spelen voor zijn nieuwe werkgever omdat hij niet is ingeschreven.

Bruma kende aanvankelijk een prima start bij zijn nieuwe club maar zijn perspectief is danig anders geworden. Fenerbahçe heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Bruma niet is ingeschreven voor de Turkse competitie. Dat heeft meerdere redenen. Even was er nog sprake van een terugkeer van Bruma naar PSV omdat de Turkse club onder het huurcontract uit zou willen komen.

In Turkije mogen maximaal 14 buitenlanders worden ingeschreven en aangezien Fenerbahçe meer buitenlandse spelers onder contract heeft staan, moest het enkele spelers teleurstellen. Bruma is een van de drie die in de eerste seizoenshelft niet in actie zal komen. De club legt uit dat die beslissing mede genomen is vanwege een hamstringblessure waardoor de Portugees nog zeker enkele weken uit de roulatie zal zijn. Na het WK zal de clubleiding kijken of Bruma wel voor de tweede seizoenshelft ingeschreven zal worden maar ingewijden in Istanbul vrezen dat Bruma in zijn geheel niet voor Fenerbahçe zal gaan spelen omdat men niet overtuigd is van diens kwaliteiten.

Bruma is momenteel verhuurd aan de Turkse topclub en zal na dit seizoen in principe definitief de overstap maken. Alleen indien Fenerbahçe degradeert zal de aanvaller weer terugkeren bij PSV. Met dat scenraio houdt natuurlijk niemand rekening in Eindhoven en in Istanbul.


Vorig artikelVermoedelijke opstelling PSV – RKC: Sávio en El Ghazi in de basis, Bakkali terug in het Philips Stadion
Volgend artikelDe Mos haalt hard uit, analist kraakt transferbeleid: ‘Hoever speelt op maandagavond, Til doet niet mee’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in