Home Nieuws Piet de Visser kent iedereen

Piet de Visser kent iedereen

22
0

De clubkas in Amsterdam loopt door het mislopen van Champions League niet meer zo vol als voorheen en in de Arena heeft men besloten het succes nu in Zuid Amerika te gaan zoeken. Immers, PSV wordt landskampioen met een contingent Zuid Amerikanen en dat wil men in Amsterdam nu ook gaan proberen.

Ajax heeft 2 Colombianen aangetrokken. Dus meldt Piet de Visser zich weer. Er gaat geen week voorbij of Piet ‘alleskenner’ de Visser komt weer eens voorbij over alweer een speler die hij weer kent of heeft zien spelen. Als het continent Afrika of Zuid Amerika ter sprake komt wil Piet de Visser zich maar wat graag uitspreken over spelers die hij uiteraard allemaal kent of in ieder geval heeft zien spelen. Dus daar gaan we weer..’Deze jongens kunnen power en passie brengen. Daar kunnen de andere spelers bij Ajax in meegaan. Kijk maar naar Davy Pröpper bij PSV: Andrés Guardado bleef maar gaan en vocht voor elke bal, Davy deed hetzelfde. Natuurlijk neemt Ajax een financieel risico, maar ik vind het een goede ontwikkeling.’


De Visser kent beide spelers, zegt hij schaamteloos. Hij kent ze van de reizen naar Zuid-Amerika als scout van Chelsea. ‘Sánchez heb ik een maand of twee geleden nog live aan het werk gezien. Hij is sterk, snel en heeft ongelooflijk veel power. Echt een beest. Opbouwend zal het in Nederland nog een paar tandjes beter moeten, maar zijn mentaliteit is geweldig. Casierra is een aanvaller. Toen ik bij zijn club ging kijken, zat hij op de bank. Maar mijn mensen spreken van een groot talent met een mooie toekomst. Ik ben wel benieuwd: ik heb gelezen dat Ajax flink voor hem betaalt en dat terwijl hij nog niet eens altijd speelt bij zijn eigen club. Die jongen zal tijd nodig hebben’, besluit de Visser in geheel eigen stijl zijn verhaal in VI. De Visser hoopt dat Ajax de jongens de tijd geeft om te acclimatiseren. ‘Alex had zeker drie maanden nodig om te wennen bij PSV’, weet hij. We zijn ondertussen erg benieuwd of Piet de Visser ook al zijn ‘miskleunen’ nog voor de geest kan halen; ondertussen een lange lijst aan spelers.


Facebook Comments