Home Nieuws Piet de Visser: “Jorrit Hendrix moet plaats maken voor Van Ginkel”

Piet de Visser: “Jorrit Hendrix moet plaats maken voor Van Ginkel”

6
0

Piet de Visser verwacht dat de komst van Marco van Ginkel naar PSV Jorrit Hendrix naar de bank zal doen verdwijnen. Ook ex trainer Fred Rutten is lovend over de nieuwbakken PSV’er.

De controlerende middenvelder raakt volgens de Visser zijn plek op het middenveld kwijt wanneer Andrés Guarado weer fit is. “Ik denk dat Jorrit Hendrix ernaast zal komen te staan. Met Guardado als defensieve middenvelder met daarvoor Davy Pröpper en Marco, dan heb je een goed middenveld dat prima in balans is”, vertelt De Visser aan Metro. “Guardado is de regelaar, Pröpper de man van de steekpassjes en Marco is een echte box-to-box-player die ook nog geregeld scoort.”

Fred Rutten, die Van Ginkel onder zijn hoede had bij Vitesse, verwacht eveneens er snel een basisplaats in verschiet ligt. “Ik heb hem maar één seizoen meegemaakt en daarin kwam hij op me over als een onverstoorbare jongen. In dat opzicht doet hij me erg aan Georginio Wijnaldum denken. Op het veld is het iemand die de grens opzoekt, Marco is een echte winnaar. Intern laat hij zich wel degelijk gelden. Vergis je niet. Toentertijd bij Vitesse had je jongens als Theo Janssen, Wilfred Bony en Guram Kashia, maar Marco liet zich niet ondersneeuwen. Ik zie in hem nog altijd een potentiële topspeler.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here