Home Nieuws Phillip Cocu rekent op landstitel PSV

Phillip Cocu rekent op landstitel PSV

1491
0

De recent bij Vitesse opgestapte Phillip Cocu kijkt met heel veel plezier naar het huidige PSV.

Afgelopen zomer had het er nog even alle schijn van dat Phillip Cocu in beeld was bij PSV om Ruud van Nistelrooij op te volgen. Dat bleek echter niet zo te zijn. Peter Bosz was de enige kandidaat, zei Earnie Stewart later na de aanstelling van Peter Bosz.

Cocu is tegenwoordig weer vrij man en dus volgt de Eindhovenaar PSV weer op de voet. Cocu denkt niet dat PSV nog heel veel in de problemen gaat komen in de Nederlandse Eredivisie. De trainer die als laatste met PSV kampioen werd, denkt dan ook dat de club aan het einde van het seizoen landskampioen zal zijn.

“Of PSV kampioen wordt? Dat denk ik wel”, zegt Cocu in de podcast KieftJansenEgmondGijp. “Als er nog iets aan te doen is, dan zal dat door PSV zelf komen. Maar ik heb gezien wat ze tot dusver brengen, hoe ze spelen en welke kwaliteiten ze in huis hebben. Tegen Feyenoord zijn er een aantal niet bij, maar toch. De voorsprong is nu tien punten, dus er moeten wel hele rare dingen gebeuren”, aldus Cocu over de prestaties van de ploeg van Bosz.

Tekst gaat verder onder de foto

“Ze zitten ook in een positieve flow, de sfeer is goed er omheen. Iets wat Feyenoord vorig seizoen had, dat heeft PSV nu. Ik zie daar niet direct een ander kampioen worden. Als daar intern geen gekke dingen gebeuren, dan wordt PSV kampioen”, aldus Cocu in onderstaande video.

De oud-trainer van PSV schuift in de 19e minuut van de podcast-video aan en praat breeduit over PSV en de successen die PSV momenteel doormaakt.


Vorig artikelHirving Lozano terug voor de winterstop, perspectief voor Noa Lang minder rooskleurig
Volgend artikelRafael van der Vaart herhaalt eerdere uitspraak: ‘Ik was vroeger voor PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in