Home Nieuws Phillip Cocu: ‘PSV weet dat ze me altijd kunnen bellen’

Phillip Cocu: ‘PSV weet dat ze me altijd kunnen bellen’

1150
0

Phillip Cocu sluit niet uit dat hij in de toekomst weer hoofdtrainer wordt bij PSV.

In gesprek met Voetbal International zegt Cocu dat jij weer openstaat voor een nieuwe klus maar dat de vrijheid hem ook goed weet te bevallen. Phillip Cocu is uiterst succesvol geweest bij PSV en zijn naam zal daarnaast ook altijd verbonden blijven aan de club. Zolang Roger Schmidt niet bijtekent in Eindhoven, zal de naam van Cocu genoemd blijven worden als toekomstig trainer.

Cocu staat er goed op bij de PSV fans. Dat heeft natuurlijk van doen met de eerder behaalde successen onder Cocu. Of Roger Schmidt gaat bijtekenen blijft lastig in te schatten maar Cocu vindt dat PSV op het juiste spoor zit. De Eindhovenaar ziet dat Schmidt goed werk weet te leveren, al ziet hij wel in dat een nieuwe landstitel lastig gaat worden. Cocu vindt ook dat PSV dichterbij Ajax is gekomen dit seizoen.

In gesprek met Voetbal International krijgt Cocu een interessante vraag voorgelegd. Wanneer Schmidt vertrekt, kan Cocu het stokje overnemen bij PSV totdat Ruud van Nistelrooy klaar is voor het grote werk. “Dat hoor ik voor het eerst. Ik vind het moeilijk hierop te reageren”, aldus Cocu.

“Kijk, op dit moment heb ik mijn handen vrij. Ik weet niet hoe dat over twee maanden is. PSV weet dat ze me altijd kunnen bellen. Dat is nu niet opeens anders. Ik sluit nooit dingen bij voorbaat uit.”

De naam van Peter Bosz wordt ook regelmatig aan PSV gekoppeld. Hoe langer het duurt dat Roger Schmidt zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst zet, hoe meer namen van andere trainers de revue passeren. Bosz staat onder druk in Lyon en maakt mogelijk niet eens het seizoen af in Frankrijk. De geplaagde Ligue 1 club filosofeert bij monde van de voorzitter regelmatig hardop over een andere trainer. Peter Bosz kan op korte termijn zomaar vrijkomen en een optie worden voor de directie van PSV om eventueel Roger Schmidt op te volgen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here