Home Nieuws ‘Phillip Cocu moet na dit seizoen vertrekken bij PSV’

‘Phillip Cocu moet na dit seizoen vertrekken bij PSV’

95
51

Phillip Cocu moet na dit seizoen vertrekken bij PSV. Althans, dat stelt clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International.

Niet omwille van ontbrekende chemie of geringe trainers kwaliteiten maar omwille van wederom een naar alle waarschijnlijkheid succesjaar. Timmer baseert zijn mening min of meer op het feit dat de PSV trainer dusdanig gepresteerd heeft met PSV, dat het plafond bereikt zou kunnen zijn omdat de club komende zomer weer met een ‘leegloop’ te maken gaat krijgen.

De VI journalist is van mening dat Cocu een geweldige prestatie heeft geleverd als hij PSV dit seizoen naar het kampioenschap loodst. “Door de dreigende leegloop van sterkhouders na de competitie lijkt de selectie van PSV, nadat eerder al Héctor Moreno, Andrés Guardado, Davy Pröpper, Jetro Willems en Jürgen Locadia waren vertrokken, komend seizoen kwalitatief opnieuw zwakker te worden”, schrijft Timmer in de nieuwe VI.

“Topsport is inderdaad zelden comfortabel. Maar voetballend zo oncomfortabel als in dit seizoen zal Cocu het niet weer willen hebben. Het contract van Cocu loopt nog een jaar door, maar als hij dit seizoen zijn beste prestatie als trainer van PSV neerzet, dan wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging.”


Facebook Comments

51 REACTIES

  1. met titel mooi via de voordeur eruit samen met brands , resultaten niet slecht maar gewoon imo geen echte goede coach. spelers worden te weinig beter onder hem en wel erg vaak verkeerd gebruikt, en zeker qua aankopen is het niet logisch elke keer. het is een schande dat een club als psv niet een linksback heeft en geen lcm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here