Home Nieuws Phillip Cocu lijkt bezig aan laatste weken in Istanbul

Phillip Cocu lijkt bezig aan laatste weken in Istanbul

155
0

In Turkse media gaat het niet meer over of Phillip Cocu ontslagen zal worden als coach van Fenerbahce maar wanneer.

De Turkse media namen gisteren het bericht van Sky Sports over waarin melding werd gemaakt van de aanstelling van Carlos Carvalhal als nieuwe coach van Fenerbahce. De voormalig coach van Swansea City zou op de nominatie staan Cocu op te volgen.

Phillip Cocu krijgt van Fenerbahçe echter géén ontslagvergoeding van 7,5 miljoen euro als hij ontslagen wordt. Dat bericht gaat rond in Turkse media, maar voorzitter Ali Koc ontkent stellig. Wel wil hij uit de doeken doen wat Cocu wél krijgt als hij de zak krijgt.

“Ik wil het salaris van Comolli en Cocu graag bekendmaken, maar dat mag ik niet vanwege privacyredenen”, zegt Koc, tegen diverse Turkse media. “Het bericht dat hij een ontslagvergoeding van 7,5 miljoen euro krijgt is niet waar. Ik kan niet zeggen hoeveel hij precies krijgt.”

“Wat ik wel kan zeggen is dat zijn ontslagvergoeding twaalf maanden salaris is. Het salaris dat hij ontvangt is nog geen drie keer van wat hij bij PSV kreeg. We zijn wat terughoudender met het geven van informatie, dus we geven wat beknopte antwoorden.”

Cocu is bij Fenerbahçe bijzonder slecht begonnen aan de Turkse competitie. Na vier wedstrijden heeft de Turkse topclub al drie keer verloren.


Vorig artikelReal Madrid stuurt scouts naar FC Barcelona – PSV voor Lozano
Volgend artikelSteven Bergwijn talent van de maand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in