Home Nieuws Phillip Cocu: ‘Ik ben vereerd hier te zijn’

Phillip Cocu: ‘Ik ben vereerd hier te zijn’

16
0

De onverwacht overgestapte Phillip Cocu is blij en vereerd met de stap naar de rumoerige en onrustige Turkse competitie.

Fenerbahçe heeft woensdagmiddag Phillip Cocu gepresenteerd als de nieuwe coach. Op de persconferentie van de Turkse topclub waren hordes journalisten af gekomen.

Cocu liet weten erg blij te zijn met zijn overstap en krijgt van de voorzitter de tijd om iets op te bouwen. ‘Ik kijk ernaar uit om morgen op het trainingsveld te staan. De plannen van de club spreken me erg aan. Ik zie een uitdaging en heb de kans gekregen om te gaan bouwen, zoals ik bij PSV heb gedaan.’

‘Ik ben vereerd om hier te zijn, als coach van Fenerbahçe. Ik kom laten zien dat de kracht van Fenerbahce in het team zit. We moeten het samen gaan doen, binnen en buiten het veld.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here