Home Nieuws Phillip Cocu baalt van nieuwe remise

Phillip Cocu baalt van nieuwe remise

18
0

In gesprek met Fox Sports kreeg Phillip Cocu de vraag wat zijn gevoel is nu het seizoen voor PSV erop zit. De coach is blij met het afgelopen seizoen maar baalde zichtbaar van de een nieuwe remise.

“We zijn hartstikke blij, want we zijn kampioen geworden en dat blijft een feestje. Ik vind het wel jammer dat we het niet winnend hebben kunnen afsluiten. De jongens hebben alles gegeven, maar vandaag zat het er niet in,” aldus Cocu.

Cocu ging verder: “Met de wedstrijd vordert wordt het fysiek zwaarder. Af en toe wat foute keuzes, voor de goal wat foute keuzes. Jeroen pakt ook nog twee goede ballen, Padt ook. Uiteindelijk kom je denk ik terecht op een gelijk spel uit. Ik denk dat we een goed en stabiel seizoen hebben gedraaid en het maximale uit ons eigen kunnen hebben gehaald. Daarom zijn we kampioen geworden.”

De trainer van PSV kreeg de vraag of de ereronde met de schaal een mooi einde van het seizoen was. “Ja, dat denk ik wel. Voor de spelers en ook zeker voor onze fans, die ook vandaag weer achter de ploeg hebben gestaan,” zei Cocu daarover. “Ze hebben er een feestje van gemaakt met allerlei spandoeken en mooi om af te sluiten met een ereronde met de schaal voor de spelers samen met de fans.”

PSV moest in de eerste helft noodgedwongen al twee keer wisselen, omdat zowel Ramselaar als Hendrix geblesseerd naar de kant gingen. “Het is natuurlijk niet prettig dat we meteen twee middenvelders moesten wisselen. Bart die maakte een klap. Die zag Te Wierik niet aankomen en klapte behoorlijk hard tegen de grond. Hij had flink hoofdpijn en was duizelig, dan kunnen we geen risico nemen,” gaf Cocu aan. “Jorrit was door zijn enkel gegaan. Hij wilde het nog even proberen om het vol te houden, maar met dat de minuten verstreken ging hij ongelukkiger lopen. Ook daarin heeft het geen zin als je nu tegen een blessure aanloopt dat het dan erger wordt, dus hebben we hem gewisseld


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here