Home Nieuws Philips wordt ‘mouw’ sponsor

Philips wordt ‘mouw’ sponsor

113
0

Philips en PSV verlengen vrijdag de langste sponsorrelatie van Nederland, waarbij Philips de grootste cosponsor van een club in de Eredivisie wordt, meldt PSV vrijdagmiddag.

Voor fans die het verre van leuk vinden dat naamgever en sponsor Philips vanaf volgend seizoen niet meer op het shirt te zien valt te zien, is het wellicht goed nieuws.  De naam Philips staat vanaf volgend seizoen op de mouwen geborduurd.
PSV en Philips blijven nog zeker tien jaar aan elkaar verbonden. Philips maakte vrijdag bekend dat PSV nog zeker tien jaar wordt gesteund. Het Philips Stadion blijft ook het Philips Stadion heten. De eerste komende vijf jaar ontvangt PSV 3,5 miljoen euro per jaar, daarna telkens 1,5 miljoen euro. In totaal levert het PSV nog altijd 21 miljoen euro op. “Dit is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis Met drie miljoen euro per jaar wordt Philips de komende vijf jaar de grootste co-sponsor in het Nederlandse voetbal”, laat Gerbrands optekenen. “Het huidige contract met Philips is het startpunt voor het commerciële fundament. We zijn aan de slag gegaan met de zoektocht naar een nieuwe shirtsponsor”, meldt topman Hans de Jong van Philips.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here