Home Nieuws Philips verhuist van de mouw van het shirt naar de kraag

Philips verhuist van de mouw van het shirt naar de kraag

587
0

Vijf jaar na het grote nieuws over het stoppen als shirtsponsor, is er weer nieuws te melden over de positie van Philips op het shirt.

In 2016 maakte PSV en Philips bekend dat de naam van de borst zou verdwijnen. Het leverde PSV door allerlei prima uitgedachte constructies meer inkomsten op.


In 2021 volgt er weer een nieuwe episode wat de naam Philips en de positie op het shirt aangaat. De founder van de club zal namelijk naar de kraag verhuizen, zo meldt PSV via de eigen kanalen.

Philips staat met ingang van het komende seizoen op de kraag van het shirt, maken club en concern vandaag bekend.

“Tussen het hoofd en het hart dus”, zegt commercieel directeur Frans Janssen van PSV over de nieuwe positie op het shirt. Die positie geeft mooi de verbondenheid tussen beide partijen weer”, aldus Frans Janssen.

PSV en Philips binden niet in wat de inkomsten voor de club aangaan. Beide partijen ondertekende eerder dit jaar een nieuw samenwerkingscontract tot 2031. Het mag uniek heten want een van de langstlopende sponsorrelaties ter wereld kreeg daarmee ook een van de nog langstlopende contracten ter wereld. De band is en blijft bijzonder en ijzersterk.

Ook de naamgeving van het eigen Philips Stadion zal de komende 10 jaar niet veranderen. Het nieuwe thuis- en uitshirt worden komende weken gepresenteerd.


Facebook Comments