Home Nieuws Philips Stadion wacht op Leicester: ‘PSV voetbalde met het idee om het...

Philips Stadion wacht op Leicester: ‘PSV voetbalde met het idee om het volgende week af te maken’

648
0

PSV en de PSV fans wachten zondagmiddag RKC uit Waalwijk maar het echte uitkijken is natuurlijk naar aanstaande donderdag.

Leicester City zal donderdagavond een fantastisch sfeervol Philips Stadion als decor tegemoet kunnen zien. De 0-0 in de eerste wedstrijd om de kwartfinale geeft voor PSV duidelijk perspectief op de halve finale van een Europees toernooi en dus kijken de fans uit naar het treffen tegen de Engelsen. Een uitverkocht en sfeervol Philips Stadion zal het decor zijn voor de return van de kwartfinale.

Niet alleen de fans maar ook de landelijke media verwachten veel van PSV tegen de Engelse middenmoter. Er wordt dezer dagen nog teruggeblikt op de eerste wedstrijd in Leicester en algehele tendens is wel dat PSV het moet kunnen afmaken in eigen huis. De Telegraaf denkt dat PSV in het Philips Stadion beter voor de dag zal gaan komen. Omroep Brabant merkt op dat de fans op voorhand al snakken naar de Europese kraker.

Omroep Brabant schrijft over de aanstaande kraker: ‘PSV voetbalde met het idee om het volgende week af te maken in een nu al uitverkocht Philips Stadion en krijgt daar ook de kans voor. De wedstrijd in Leicester zal in ieder geval niet de geschiedenisboeken in gaan als een legendarische Europese trip. Volgende week zal er ongetwijfeld meer spektakel volgen’, aldus Omroep Brabant.

De Telegraaf zag hoe de eerdere voorspellingen van Brendan Rodgers en Timothy Castagne, trainer en speler van The Foxes, uitkwamen. ‘Ze verwachtten dat PSV moeite zou hebben met het tempo en de intensiteit waarmee de thuisploeg zou spelen. Dat was het geval. Voor veel PSV’ers ging het na de sterke openingsfase allemaal net even te snel en door veelvuldig slordig balverlies maakte de ploeg van trainer Roger Schmidt het zichzelf lastig.’

De pijlen worden ook gericht op Cody Gakpo. ‘Voor Gakpo, die serieuze belangstelling geniet van Arsenal, was de wedstrijd in het King Power Stadium een mooie gelegenheid om een visitekaartje af te geven. Dat lukte de eerste helft niet echt, maar na rust wist PSV beter onder de druk van Leicester City uit te voetballen en lieten de Eindhovenaren weer zien hoeveel voetballend vermogen er in de ploeg zit.’


Vorig artikelMarcel Brands en John de Jong denken aan Jasper Cillessen en Tim Krul, directie inventariseert
Volgend artikelGomes is terug bij PSV: ‘Ik wist dat er ooit een kans zou komen om in een andere rol terug te komen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in