Home Nieuws Philips Stadion springt voor Luuk de Jong: ‘Camp Nou is fantastisch, maar...

Philips Stadion springt voor Luuk de Jong: ‘Camp Nou is fantastisch, maar dit is echt mijn thuis’

861
0

Luuk de Jong kopte PSV dinsdagavond hoogstpersoonlijk naar de play-off wedstrijden van de UEFA Champions League.

Na afloop glunderde de spits als vanouds en besefte hij in gesprek met ESPN dat hij opnieuw heel wat los heeft gemaakt bij de PSV fans. “Dit zijn de mooiere avonden. Hier ben ik óók voor teruggekomen”, lacht De Jong na het laatste fluitsignaal bij ESPN.

In de 109e minuut wist de Jong glorieus raak te knikken. Er resteerden nog 10 minuten waarin Monaco eigenlijk niet heel gevaarlijk meer wist te worden. In gesprek met ESPN zegt de aanvoerder na afloop: “Om dan de winnende binnen te koppen, het is fantastisch. Camp Nou is fantastisch, maar dit is echt mijn thuis. Dat het hele stadion dan voor je springt. Dat went nooit”, zei de Jong over de springende massa in het Philips Stadion.

De aanvoerder had zichzelf als doel gesteld om weer de Champions League groepsfase te bereiken. “Ja, óók daar ben ik voor teruggekomen. Net als om deze ronde door te komen, maar we zijn er nog niet natuurlijk”, weet de spits.

AS Monaco verslaan geft de PSV burger moed en de Jong vindt dan ook dat de gehele selectie na afloop een compliment verdiende. “Het is een goede ploeg. Dat zie je aan alles. We hadden heel veel moeite met ze. Maar dan is het nog knapper van ons dat we blijven strijden, niet opgeven, de gelijkmaker maken vlak voor tijd en ook nog de winnende scoren. Dan sluit je zo af, heerlijk. Complimenten voor iedereen hoe we gestreden hebben.”


Vorig artikelNiet alleen Clement slechte verliezer: Bestuur Monaco meldt zich bij UEFA na vuurwerkincident spelershotel
Volgend artikelPSV is ontzettend actief op de transfermarkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in