Home Nieuws Philips Stadion nagenoeg vol voor wedstrijd tegen ‘KKD tegenstander’ FC Zürich

Philips Stadion nagenoeg vol voor wedstrijd tegen ‘KKD tegenstander’ FC Zürich

533
0

PSV speelt donderdagavond het derde groepsduel in de Europa League van dit seizoen. De ploeg van Ruud van Nistelrooij kan zich reeds verzekeren van Europees voetbal na de winterstop.

Afhankelijk van de resultaten van de resterende groepswedstrijden zal PSV of Europa League of Europa Conference League gaan spelen na de winterstop. De wedstrijd tegen de Zwitserse tegenstander zal in ieder geval in een nagenoeg vol Philips Stadion gespeeld gaan worden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Donderdagavond om 21.00 zullen er meen dan 32.000 toeschouwers de tribunes bevolken voor het derde maar eigenlijk vierde groepsduel van het Europa League toernooi.

De tegenstander van donderdagavond maag geen probleem zijn voor de equipe van Ruud van Nistelrooij. De zogenaamde heenwedstrijd in Zwitserland werd al met 1-5 gewonnen waardoor de verwachtingen voor de thuiswedstrijd hooggespannen zullen zijn wat de uitslag betreft. Analist Youri Mulder noemde de geplaagde Zwitserse club als een Keuken Kampioen Divisie tegenstander.

‘Zürich was geen graadmeter’, zei analist Youri Mulder maandagavond bij Ziggo. ‘Dat was gewoon Keuken Kampioen Divisie-niveau. Met die goal die hij tegen Heerenveen maakte, sleepte hij ze er wel doorheen. Het was een moeilijke wedstrijd en die goal deed me een beetje denken aan Mbappé. Dat duel en dan zo van achter. Een fout van Noppert? Die had al iets van twintig ballen daarvoor geweldig uit de kruising gehaald, die was moe’, zegt Mulder.


Vorig artikelPSV verwacht Xavi Simons langer dan één seizoen in Eindhoven te houden
Volgend artikelVerwijten over gebrek aan transparantie, Eindhovens Dagblad meldt belangrijk detail in contract Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in