Home Nieuws ‘Philipp Max is geen verdediger, hij is een middenvelder’

‘Philipp Max is geen verdediger, hij is een middenvelder’

4441
0

Huub Stevens is nog niet helemaal enthousiast over het PSV van Ruud van Nistelrooij. Daarentegen is de Limburger wel enthousiast over het functioneren van de nieuwe trainer.

Stevens ziet dat het PSV goed doet, de eerste maanden onder Ruud van Nistelrooij. Wel is de Limburger nog kritisch over het vertoonde spel en met name sommige spelers kunnen Stevens niet bekoren.

‘Ik denk dat PSV vooral doet waar ze goed in zijn. Ook niet meer dan dat’, is Stevens kritisch bij Goedemorgen Eredivisie. Het spel kan hem nog niet heel erg bekoren. ‘Ik denk niet dat ze het spel spelen wat we allemaal graag willen zien. Ik weet ook niet of dat mogelijk is met deze ploeg.’

Maar Stevens relativeert zijn analyse meteen. ‘We moeten alleen niet vergeten dat er spelers geblesseerd zijn’, wijst hij naar Mauro Júnior. Stevens blijkt namelijk geen fan van Philipp Max te zijn.

‘Max is geen verdediger. Hij is een middenvelder, misschien een aanvaller. Zo heeft hij ook in de jeugd van Schalke 04 gespeeld. Later werd hij linksback. Dat is prima maar hij heeft ook corona gehad, misschien speelt dat mee. Ik weet het niet met hem. Als je kijkt naar Mauro: hij is defensief sterker, feller en sneller in zijn beweeglijkheid. Als hij weer fit is, is hij de eerste keuze’, aldus een uitgesproken Huub Stevens.


Vorig artikelRoger Schmidt fan Huub Stevens ziet dat PSV door Ruud van Nistelrooij anders bekeken wordt
Volgend artikelCody Gakpo persoonlijk akkoord met Manchester United, ook Everton wil Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in