Home Nieuws Philipp Max vorig seizoen doelwit van Dortmund, Liverpool en Barcelona

Philipp Max vorig seizoen doelwit van Dortmund, Liverpool en Barcelona

1088
0

PSV target Philipp Max is een gewilde speler op de internationale transfermarkt.

PSV en FC Augsburg zijn nagenoeg rond over de komst van de linkervleugelverdediger. Zo heeft het er alle schijn van dat de club één jaar na het vertrek van Angeliño een juiste opvolger binnen gaat halen voor de linksbackpositie.

Max is zeer aanvallend ingesteld en was afgelopen seizoen goed voor acht goals en zes assists namens Augsburg, dat op de vijftiende plaats eindigde in de Bundesliga. Philipp Max moet maar liefs rond de tien miljoen euro kosten, maar de club ziet potentie en gaat de som op tafel leggen. Het getuigt van absolute ambitie.

Max was vorig seizoen een waar transfertarget op de internationale markt. Er waren grote clubs die naar gunsten wisten te dingen. Volgens De Telegraaf was Max dan ook nog veel meer waard in de zomer van 2019. Borussia Dortmund Was maanden in de weer Max aan te trekken maar na lange onderhandelingen mocht Max niet naar BVB vertrekken, terwijl hij tegelijkertijd ook in verband werd gebracht met Liverpool en FC Barcelona. De genoemde vraagprijs was toen twintig miljoen euro.

Max wil graag naar Eindhoven. ‘Hij denkt dat zijn aanvallende kwaliteiten in de top van Nederland en onder Schmidt nog beter tot hun recht komen’, luidt de toelichting.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here