Home Nieuws Philipp Max snakt naar de PSV fans: ‘Ik heb nog niet eens...

Philipp Max snakt naar de PSV fans: ‘Ik heb nog niet eens in een vol Philips Stadion gespeeld’

335
0

Philipp Max kijkt uit naar een nieuw seizoen PSV en snakt naar een kennismaking met de PSV fans.

De Duitser kwam vorig seizoen vol enthousiasme naar Eindhoven en beleefde een wisselvallig seizoen. Zijn spel was goed tot zeer goed te noemen maar de prestatie van de ploeg was ondermaats te noemen.


Max maakte een prima indruk en wil komend seizoen gaan oogsten met PSV. De Duitser is na één schamel seizoen in Eindhoven nog lang niet uitgekeken op PSV. De Duitse linksback heeft dan ook absoluut geen transferplannen. “Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben”, zegt Max tijdens het trainingskamp van PSV in het Duitse Marienfeld tegen Omroep Brabant. “Ik heb bijvoorbeeld nog niet eens in een vol Philips Stadion gespeeld en ik heb hier nog niet bereikt wat ik wil bereiken. Ik wil met het team en persoonlijk een beter jaar draaien. We kunnen ook echt beter dan vorig seizoen. Daar ben ik van overtuigd.”

Hoe ziet Max zijn tweede seizoen in Eindhoven en wat verwacht hij van de club en zijn medespelers? Max is een ervaren speler en als Denzel Dumfries vertrekt, komt ook de aanvoerdersband vrij. Max staat er niet meteen om te springen, maar zou ook geen ‘nee’ zeggen als trainer Roger Schmidt hem hiervoor zou benaderen. “Ik wil hoe dan ook meer verantwoordelijkheid pakken als ervaren jongen. Met of zonder band, dat maakt niet uit. Met de nieuwe jongens zoals Marco van Ginkel, Davy Pröpper, André Ramalho en Phillipp Mwene die er nu al zijn, is er veel ervaring bijgekomen. Dat is alleen maar goed. De balans is goed in het team.”


Facebook Comments Box