Home Nieuws Philipp Max keert niet meer terug naar Eindhoven, PSV verkoopt max voor...

Philipp Max keert niet meer terug naar Eindhoven, PSV verkoopt max voor 2 miljoen euro aan Frankfurt

3666
0

De wegen van PSV en grootverdiener Philipp Max gaan scheiden. De Duitse verdediger annex aanvaller vertrekt definitief naar Eintracht Frankfurt.

Dat betekent een forse besparing gezien het salaris van Max maar het betekent tegelijkertijd ook een miljoenen verlies want Max stond voor ruim negen miljoen euro in de boeken wat zijn transfersom aangaat. Het grootste deel van die som is inmiddels afgeschreven maar als we de recente belangstelling van Union Berlin en Leeds United voor de geest halen, is de 2 miljoen euro die PSV na de deal met Frankfurt gaat overhouden een zeer minimaal bedrag. PSV kon Max door blessuregevallen in de selectie niet eerder van de hand doen dan nu het geval is.

Philipp Max gaat PSV eerst op huurbasis verlaten maar Eintracht Frankfurt heeft ook een optie tot koop bedongen. Bij Frankfurt heeft Juventus-huurling Luca Pellegrini recent een blessure opgelopen waardoor Frankfurt zich meldde bij Max, omdat de bezetting anders erg dun was op de linksbackpositie. Frankfurt heeft ook een optie tot koop weten te bedingen in de deal en dat betekent dat Max niet meer zal terugkeren naar Eindhoven.

Het Eindhovens Dagblad en het Duitse BILD melden dat de optie tot koop in het huurcontract eigenlijk een uitgestelde maar definitieve aankoop van de Duitser is. PSV zal twee miljoen euro over gaan houden aan de deal met Frankfurt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here