Home Nieuws Philipp Max, die zelf ook lijkt te vertrekken bij PSV, baalt van...

Philipp Max, die zelf ook lijkt te vertrekken bij PSV, baalt van vertrek Roger Schmidt

5829
0

Philipp Max heeft de hoop op de landstitel nog niet opgegeven.

De Duitser verdediger benadrukt dat er in voetbal van alles kan gebeuren en geeft aan dat de bekerwinst de ploeg een boost heeft gegeven om vol druk op Ajax te houden. Met nog drie speelrondes voor de boeg bedraagt de achterstand vier punten en dus is er nog van alles mogelijk maar eigenlijk ook weer niet. “We weten dat de kans klein is en dat we sowieso zelf alles moeten winnen, maar we gaan er nog altijd honderd procent voor”, zegt Max tegen het Eindhovens Dagblad.

Dat de winst van de KNVB beker een enorme boost aan het elftal heeft gegeven, is geen geheim meer. De selectie inclusief de trainers, koesteren de winst in de finale. “Dat we de Nederlandse beker hebben gewonnen, helpt ons nu om voor die laatste kans te vechten. Iedereen bij de club heeft gevoeld wat het is om een prijs te pakken en geeft vol gas.”

Philipp Max kan zomaar aan zijn laatste weken bij PSV bezig zijn. Max baalt in ieder geval van het vertrek van Roger Schmidt. “Het is jammer dat hij weggaat. Volgens mij zijn alle spelers blij dat Roger onze trainer is, ook degenen die niet altijd spelen”, zegt de Duitser, die niet weet of hij volgend seizoen nog in Eindhoven zal spelen. “Je moet er gewoon niet door afgeleid raken, iets wat mij als heel jonge speler nog wel eens overkwam. Nu niet meer. Bij ons weet iedereen wat er op het spel staat en dat we tot de laatste wedstrijd volledige focus nodig hebben”, aldus Max, waarover niet bekend is of er clubs met interesse voor de verdediger zijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here