Home Nieuws ‘Philip Lahm begint op leeftijd te raken’

‘Philip Lahm begint op leeftijd te raken’

17
0

Ex Bayern trainer Erik ten Hag zegt de kwetsbaarheden van Bayern München te kennen. In navolging van andere analisten en coaches acht ten Hag PSV woensdagavond niet kansloos in het Champions League-duel.

“Centraal achterin en in de as zijn ze kwetsbaar. De afstemming is niet altijd optimaal”, zegt Ten Hag in het Eindhovens Dagblad. “En spelers als Alonso, Martínez en Hummels missen de wendbaarheid en de snelheid om zaken te corrigeren.”

Ook op de rechterkant ziet Ten Hag mogelijkheden voor PSV. “Lahm begint op leeftijd te raken. Die is wat minder goed in staat om ruimtes dicht te lopen. Maar het is wel Lahm hè. Die is zó slim in positie kiezen dat hij niet vaak in zo’n situatie terechtkomt. De club heeft gekozen voor nieuwe prikkels. Met Ancelotti hebben ze nu een ander type trainer dan Guardiola. Ancelotti is meer een vaderfiguur. Hij geeft meer vrijheid in het creatieve proces. Je ziet bijvoorbeeld ook dat Ribéry weer is opgebloeid. Maar nog altijd voetballen ze op de manier zoals Guardiola dat voor ogen had.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here