Home Nieuws Philip Cocu ziet vooruitgang bij Derrick Luckassen

Philip Cocu ziet vooruitgang bij Derrick Luckassen

37
92

Op de persconferentie van vrijdagmiddag sprak Phillip Cocu onder meer over Derrick Luckassen.

De krachtige verdediger kent nog geen best seizoen maar de potentie is zeer zeker zichtbaar bij de allround verdediger, die aan de hand van onder meer André Ooijer zeker stappen maakt.

Cocu is het dan ook niet eens met de kritiek die er afgelopen week kwam over de van origine verdediger. “Ik vind juist dat Derrick zich steeds beter toont en zich positief laat zien. Hij sprong er daarnaast niet in negatieve zin uit,” aldus Cocu.

“Ik vond niet dat hij er vorige week in negatieve zin uitsprong”, zegt Cocu in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “De rode kaart vond ik zwaar gestraft. Verder heb ik niet apart met hem gezeten. Aan het begin van de week zijn we met het team bij elkaar geweest en hebben we met beelden alles nabesproken. Maandag is er een reactie op het trainingsveld gegeven”, aldus Cocu. “We hebben ook een tweede training ingelast op maandag om te kijken hoe de reacties zouden zijn, maar die waren goed. Niemand maakte de indruk niet te willen of hoeven.”

 


Facebook Comments

92 REACTIES

    • “Ik zie zeker vooruitgang. Hij begon hier natuurlijk ooit als voetballer. Dan werd helemaal niets. Sinds enkele dagen is hij echter materiaalman. Ik moet je zeggen, ik heb hem nog nooit zo hard zien werken. Hij begint echt vooruitgang te boeken!” Aldus Cocu.

  1. Of Cocu moet worden opgenomen in de gesloten afdeling van De Grote Beek, of de verslaggever heeft zijn woorden verkeerd geïnterpreteerd en bedoelde Cocu eigenlijk dat Lucassen “voor de uitgang” staat ipv dat hij vooruitgang boekt. Deze man is slechter dan Brenet en dat is opzichzelf al heel erg bijzonder.

  2. Beste grap! Pieterbaan centrum heeft vast nog wel een kamer vrij!
    Die gast ken nie voetballen en dat ziet iedereen behalve pinokkio!!
    Had eerst het niveau van de F8 en nu F7 of wah?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here