Home Nieuws Philip Cocu voorstander van rouleren

Philip Cocu voorstander van rouleren

14
1

De wedstrijdstatistieken van de eerste negen wedstrijden van dit seizoen geven aan dat het elftal van Philip Cocu maar één keer in dezelfde basisopstelling speelde als in het duel daarvoor. Philip Cocu is duidelijk voorstander van rouleren. Bart Ramselaar zal vermoedelijk gaan profiteren van het wisselen van het middenveld.

‘Ook morgen in Rotterdam heeft Cocu weer keuzes te over, zeker nu Manchester City-huurling Oleksandr Zinchenko eraan komt’, schrijft het Eindhovens Dagblad vrijdagmorgen in aanloop naar het duel met Excelsior. ‘Voor Steven Bergwijn geldt dat hij zichzelf bijna aan het opstellen is.’

‘Op het moment dat de ploeg iets wil forceren, is hij met Bart Ramselaar nu wel de eerste aan wie Cocu zal denken’, vervolgt het Eindhovens Dagblad, dat voorlopig geen grote rol ziet weggelegd voor een andere aanwinst. ‘Met Siem de Jong is er inmiddels nog een fitte routinier voor de middelste linie bijgekomen, zodat de keuzemogelijkheden zich opstapelen voor Cocu. De Jong moet voorlopig in de wachtkamer plaatsnemen, zo lijkt het. Via een andere benadering moet de conclusie ook zijn dat toppers als Luuk de Jong en Andrés Guardado nog niet de absolute topvorm etaleren en daardoor misschien wel minder onomstreden zijn. Wanneer zij niet schitteren, heeft PSV een stuk minder te vertellen’, analyseert het ED.


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here