Home Nieuws Philip Cocu stoïcijns over resultaten PSV

Philip Cocu stoïcijns over resultaten PSV

80
0

Philip Cocu krijgt alle verhalen over records, doelpunten en andere opvallende statistieken allemaal mee maar zet zich er stoïcijns als hij is makkelijk overheen.

Cocu is er het karakter niet naar te jubelen bij goede resultaten en andersom evenmin. “Iedereen krijgt er ongetwijfeld wel iets van mee, maar je moet zowel in goede als slechte tijden niet in de war raken. We zitten nu in een goede fase en er is weinig reden om te veranderen, maar we moeten nu ook vooral niet verslappen. Als we allemaal gaan geloven hoe goed we wel niet zijn, gaat het fout”, aldus Cocu.

“Records kunnen een leuke bijkomstigheid zijn en we stippen het soms aan als het uitkomt, maar het belangrijkste is dat wij in onze wedstrijden een goed niveau blijven halen. Alleen dan hebben we een behoorlijke kans om ze af te sluiten zoals wij dat willen.”

Cocu hoopt dat PSV de vorm van nu ook zondag kan tonen tegen FC Twente. PSV is fit voor het duel, dus ook Jürgen Locadia sluit weer aan bij de groep. ,,Hij heeft vandaag weer voluit getraind en in het begin van de week heeft hij het uit voorzorg iets rustiger aan gedaan.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here