Home Nieuws Philip Cocu schrijft Adam Maher nog niet af

Philip Cocu schrijft Adam Maher nog niet af

11
0

Philip Cocu blijft Adam Maher in bescherming nemen. Maher uitte onlangs kritiek zonder daarbij gericht en persoonlijk te worden maar de kritiek was duidelijk bedoeld voor de trainer van PSV.

“Hij zit in zijn derde jaar, maar moet momenteel genoegen nemen met een plek op de tribune. Toch verandert er in onze ogen niet zo veel”, zegt hij in Voetbal International. “We zijn nog altijd elke dag intensief met hem bezig. Het individuele programma rond hem is onveranderd en als het moment komt dat hij weer zijn kans krijgt, dan moet hij er staan”, aldus Cocu. “Maar dat het niet makkelijk is en dat het gepaard gaat met emoties, dat vind ik logisch.

Naar eigen zeggen is Cocu duidelijk geweest tegen Maher. “Ik doe niet aan toneelstukjes, kan ook heel slecht acteren. Dus ga niets mooier maken dan het is”, stelt Cocu. “Bovendien prikken spelers daar zo doorheen. Ook mindere boodschappen moet je op een duidelijke manier overbrengen. Leuk is anders, maar het hoort erbij. Uiteindelijk telt de ontwikkeling van de speler en het team. Bij tegenslag moet je direct kunnen doorschakelen naar nieuwe verwachtingen. Dat geldt nu in het geval van Maher, maar kan straks weer voor een andere jongen gelden”, zegt de trainer over de speler van Jong PSV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here