Home Nieuws Philip Cocu rekent op selectie: ‘We hebben een goed gesprek met elkaar...

Philip Cocu rekent op selectie: ‘We hebben een goed gesprek met elkaar gehad’

11
0

PSV moet zich dit weekend herpakken na de bizarre nederlaag tegen Willem II. Phillip Cocu heeft afgelopen week met de selectie de nederlaag tegen Willem II uitvoerig besproken.

Cocu gaat er vanuit dat de forse verliespartij een incident was. “We hebben een goed gesprek met elkaar gehad. Tegen elkaar gezegd dat we deze houding in het veld tegen Willem II niet accepteren. Soms is het nodig om elkaar even de waarheid te zeggen, maar je moet er niet in blijven hangen”, keek Cocu terug op de nederlaag tijdens de wekelijkse persmeeting. “Het was een wijze les, maar de reactie moet in het veld vertaald worden.”

Cocu is op zijn hoede voor de ploeg uit Venlo. “VVV is een goed georganiseerde ploeg dat het heel goed doet. Ze hebben veel vertrouwen en weinig nodig om rendement te halen.”

Naast de teleurstelling van tegen Willem II, kwam er voor twee PSV’ers vrijdag nóg een teleurstelling. Steven Bergwijn en Luuk de Jong kregen géén oproep van bondscoach Ronald Koeman. “De rest weet wat ze moeten doen. De nieuwe bondscoach zal genoeg wedstrijden kijken en iedereen een kans geven. Deze kans moeten de spelers wel zelf afdwingen”, aldus Cocu.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here