Home Nieuws Philip Cocu, Marcel Brands en Pereiro

Philip Cocu, Marcel Brands en Pereiro

14
0

In het maandagavond programma van Fox Sports analyseerde Kees Jansma de eerste seizoenshelft van de eredivisie met een 3 tal journalisten.

Daarbij werd de potentie van Philip Cocu besproken en geanalyseerd. Op de vraag of Philip Cocu een toptrainer gaat worden werd door de heren Mossou, Heutink en Driessen volmondig ja beantwoord. Enigszins opportunistisch werd door de analisten aangehaald dat Cocu een grote winnaar is en internationaal presteert. “Cocu ontwikkeld zich heel goed als trainer en hij presteert ook in Europa waardoor de grote clubs je in het vizier krijgen. Frank de Boer wordt 4 keer kampioen maar dat telt niet voor de grote clubs”, zei Valentijn Driessen. Henk Heutink vindt vooral dat Cocu zich ontwikkeld dankzij Marcel Brands. “Brands heeft ervoor gezorgd dat Cocu zich zo kan ontwikkelen”, zei Henk Heutink van de Volkdkrant.

De grootste verassingen van de eredivisie waren volgens Kenneth Perez de verdedigers Tete en Karsdorp, maar de meest talentvolle speler van de eredivisie is in de ogen van Perez zonder twijfel Gaston Pereiro. “Pereiro is een wereldtalent”, zei Perez. PSV is verder in de ogen van de analisten het lichtpunt voor Nederland wat Europees voetbal aangaat.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here