Home Nieuws Philip Cocu lovend over intelligentie spelers

Philip Cocu lovend over intelligentie spelers

8
0

De gekozen tactiek van Philip Cocu pakte na de gekozen tactiek tegen FC Utrecht opnieuw goed uit. Cocu had in de voorbereiding op het duel gezien dat NEC kwetsbaar was bij voorzetten.

“Ballen die precies tussen de doelman en de centrale verdedigers vallen. Daar hebben we aandacht aan besteed en dan is het mooi dat je uit zo’n moment scoort”, zei Cocu.
“Ik heb lang op die voorzetten van Jetro gewacht. Het is echt een kwaliteit van hem. Er zit zoveel vaart achter die ballen. Voor een spits is zo’n voorzet heerlijk. We hebben er echt op getraind de afgelopen dagen. Heerlijk dat Jetro weer terug is en zulke ballen geeft.” Cocu was verder lovend over de intelligentie van zijn ploeg. “We hebben het spel gemaakt, maar we zijn niet naïef geweest. We hebben ons niet door NEC laten lokken. Dat is wat zij wilden. We zijn goed met de omstandigheden omgegaan. We hebben gestreden voor elke meter op dit veld, maar we hebben ook gevoetbald”, aldus Cocu tegen FOX Sports. “Het was glad, zij maakten alles extreem klein. We scoorden ook uit het moment waar we zaterdag aandacht hebben besteed op de training. De voorzet van Jetro Willems. Geweldig dat we daaruit scoorden.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here