Home Nieuws Philip Cocu lovend over Jeroen Zoet

Philip Cocu lovend over Jeroen Zoet

82
0

Phillip Cocu is maar wat blij met zijn doelman dit seizoen. De trainer ziet Zoet wekelijks uitblinken en spreekt openlijk uit erg tevreden te zijn hoe hij zijn rol invult.

Een topkeeper moet punten pakken, zo simpel is het in de top van het voetbal. Jeroen Zoet heeft dit seizoen zeker punten voor de club gepakt, hoewel hij sterke momenten ook afwisselt met zwakke momenten zoals de thuiswedstrijd van Twente daar een goed voorbeeld van is.

Zonder de reddingen van Zoet had PSV dit seizoen minder punten gehad. Na het mislopen van zijn transfer sprak Zoet openlijk zijn frustratie uit maar richtte zich daarna net zo makkelijk weer op. Jeroen is zich daarna gaan afvragen welke onderdelen en facetten van het spel hij nog verder kon verbeteren om uiteindelijk zijn ambities waar te maken”, zegt Cocu. “In plaats van te wijzen naar andere dingen en het uitspreken van ja maar-zinnetjes of teleurgesteld te zijn, is hij aan de slag gegaan met keeperstrainer Ruud Hesp. De leidersrol pikt hij nadrukkelijk op en dat verklaart ook waarom hij steeds sterker wordt.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here