Home Nieuws Philip Cocu is beducht voor De Graafschap

Philip Cocu is beducht voor De Graafschap

5
0

PSV werkt in alle rust en vertrouwen toe naar de thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde elftal van Jan Vreman. Toch lijkt de coach van PSV beducht voor de in vorm gerakende Superboeren.

“De Graafschap staat er stukken beter voor dan in de eerste seizoenshelft. Toen hadden ze veel moeite en weinig overwinningen. Nu zit er wat meer voetbal in, ongetwijfeld ook door wat meer vertrouwen. Als wij het veld ingaan met een gemakzuchtige houding, wordt het een lastige avond. Dat kunnen en mogen wij onszelf niet permitteren. Ik ben niet iemand die veel naar anderen kijkt, we moeten afwachten. Ik besef wel: als je niet bovenaan staat, moet je af en toe met een schuin oog naar de concurrentie kijken. Maar als we zelf niet winnen, valt er ook weinig af te wachten.”

Tot slot ging Cocu nog in op de verhuur van Rai Vloet aan SC Cambuur. ‘Het is voor hem goed dat hij wedstrijden op Eredivisie-niveau gaat spelen, daar is hij aan toe’, aldus de oefenmeester, die aangaf niet per se een vervanger voor Vloet te willen hebben. ‘Hij heeft veel en goed gespeeld bij Jong PSV, maar het laatste stapje naar een basisplek in het eerste ontbrak nog. Dit is voor Rai een goede stap: ervaring opdoen en eens een keer wat verder van huis zitten.” Maxime Lestienne is er ook tegen De Graafschap nog niet bij aan de kant van PSV. Simon Poulsen gaat wederom ritme opdoen bij Jong PSV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here