Home Nieuws Petrovic voorziet onmogelijke opgave voor PSV tegen Atlético

Petrovic voorziet onmogelijke opgave voor PSV tegen Atlético

9
0

Het tweeluik tegen Atletico Madrid zorgt voor wisselende verwachten bij analisten en ex PSV spelers. Gert Jan Verbeek en Ronald de Boer zien zeker kansen tegen de Spaanse topclub maar Željko Petrović denk dat PSV maar weinig kans heeft om de kwartfinale te halen.

Bij PSV TV reageert de oud-speler van PSV op enkele vragen van supporters. En dus ook op de vraag of hij denkt dat er tegen Atlético kansen liggen. “Om eerlijk te zijn verwacht ik een hele moeilijke wedstrijd. Dat is logisch. Je moet, als je door wil gaan, wel een hele goede dag hebben. Bij Atlético moeten dan ook vier, vijf spelers geblesseerd of ziek zijn, zo eerlijk moet ik zijn.” Toch is Petrović niet helemaal negatief gestemd. “Je hebt wel kans, want zij spelen ook behoudend. Het is geen Barcelona of Arsenal. Maar dan moet je thuis wel een goed resultaat neerzetten.”

Gert Jan Verbeek verwachten eveneens een moeilijke wedstrijd voor PSV maar acht de ploeg zeker niet kansloos. ‘Je krijgt altijd kansen maar PSV moet niet op de winst gaan spelen in de thuiswedstrijd. Een 0-0 is ook een prima uitslag want ik zie PSV wel een goal maken in Madrid en dan moeten de Spanjaarden komen. Atletico zal afwachten in Eindhoven en PSV moet geduldig zijn”. Ronald de Boer ziet ook kansen; de Boer schat de het elftal van Simeone hoog in en karakteriseert de Spanjaarden als vechtmachine en defensief erg sterk. ‘Toch heeft PSV bewezen zich op dat niveau staande te kunnen houden en ik zie een stunt wel weer zitten”, besluit de Boer.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here